Játszani jó

Tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy akad néhány dolog, ami kortól függetlenül szórakoztatja az embereket. Ezek közé tartozik a játék, legyen az egyéni vagy csoportos, szabadtéri vagy szobában játszható, komoly vagy vicces. Aki igazán szeret játszani, az kicsit mindig megmarad gyereknek, és gyereknek lenni jó. Játék során szinte megáll az idő. A kedvenc játékom egyike már kicsi gyermekkoromra visszatekintve is a zsákbamacska. Hajdanában a vásárokba járva mindig kíváncsian bontogattuk ki a papírzacskókat, és találgattuk, vajon, mint rejt a tasak mélye, milyen kedvességgel térhetünk haza újból és újból.

Később az iskolás években is gyakran készítettünk ünnepek előtt, osztályösszejövetel alkalmával egymásnak pici meglepetéseket tasakokba zárva. És most, felnőttként ismét feltörnek az emlékek, melyet az Avon termékeknek, és a pipereshop.hu oldal Zsákbamacska kampányának köszönhetek. Újra átélhetem a hajdani izgalmakat, azzal a különbséggel, hogy tudván tudom, a csomagok minőségi pipere termékeket, esetleg ékszereket, táskákat rejtenek. Ráadásul nem is egyet, akár 4-6 ajándéknak is lehetek a boldog gazdája. És ezek nem akármilyen minőségű termékek. Egyszerűen imádom mindegyiket, így válogatás nélkül szívesen fogadom bármelyiket. Mégis, ha ki kell emelnem egy-két különös kedvencet, azok a sminkek és a táskák. Hogy miért? Mert a sminkek használata során a jó megjelenésnek köszönhetően magabiztosabbnak, határozottabbnak érzem magam az élet bármely területén, de különösen ünnepi, családi megjelenések alkalmával, amikor a pozitív visszajelzések erősítik egyéniségemet.

A táskákat pedig azért kell megemlíteni, mert nélkülözhetetlen kiegészítői a ruhatárnak bármilyen alkalomra. A zsákbamacska termékekhez ráadásul gyorsan, kényelmesen a jó meleg szobában néhány kattintással juthatunk hozzá akár a termékek értékének negyed árán. Senki ne habozzon, válogasson mindenki az internetes oldalról bátran akár önmagának, akár kedvesének, ismerősének, családtagjának.