Cégem új segítői

Amkor én elkezdtem kialakítani a vállalkozásomat még fogalmam sem volt, hogy milyen lesz a jövő, hogy sikerül-e egyáltalán elindítani és hogy mennyire fog befutni a piacon, hiszen iszonyatosan nehéz ma már jó vállalkozást felépíteni, és hát talán még nehezebb megtartani, hogy folyamatosan, időről időre eredményeket és növekedést produkáljon a vállalat, hiszen tudjuk jól, hogy ha valami nem fejlődik, akkor hanyatlik, a hanyatlás pedig egy viszonylag fiatal cég esetében sokszor egyelő a halálával is. Én hála a jó égnek azt mondhatom, hogy semmi ilyen problémám nincsen, hiszen a cég szépen menetel, az eredményeink jók, egyre több ügyfelünk van és hát a növekedés is szépen halad. Egyszóval a siker útjára lépett a cég, aminek kifejezetten örülök.

Ma már olyan projekteket tudunk elindítani, amik igazság szerint nem feltétlen a termeléshez vagy annak növeléséhez kapcsolódnak, hanem leginkább a munkavállalók munkakörülményeinek javítását, vagy esetleg egy-egy motivációs tényezőt takarnak, amitől a munkavállalóink azt érzik, hogy megbecsüljük őket és motiválja őket a folyamatos fejlődésre. A legutóbb például egy céges telefon flotta bevezetésére került sor, amit mindenki hatalmas lelkesedéssel fogadott. Iszonyatosan jó érzés már ilyen fejlesztéseken dolgozni, ráadásul úgy, hogy közben a fejlődés is folyamatos és a növekedés sem áll meg.

Vannak mindig olyan dolgok, amik kimaradnak a tervezésből persze, de azt gondolom, hogy a legnagyobb erényünk, hogy ilyenkor sosem esünk kétségbe, hanem leginkább minél előbb és minél gyorsabban igyekszünk megoldani ezeket a feladatokat és problémákat. A legutóbb például a céges flottához kellett nagyon sürgősen keresni egy olyan samsung szervíz csapatot, akik gyorsan és hatékonyan tudnak segíteni bennünket a mobil telefon szervíz szolgáltatásukkal, úgy, hogy közben a készülékek és az azokon tárolt adatok is maximális biztonságban vannak. Azt gondolom gyorsan és sikeresen vettük az akadályt, hiszen az androidszerviz.hu csapatánál jobbat nem találhattunk volna. Maximálisan meg vagyunk velük elégedve.