Ha nem tudsz választani

Az ember, hogy ha megkezdi kialakítani a saját életét eljön az a pillanat, amikor a saját élettér színesítése kerül terítékre. A kiegészítők sokat elárulnak egy emberről, és persze a környezet, amiben az életünket éljük és amit egészen fiatalon kell manapság már kialakítanunk meghatározza azt is, hogy mennyire érezzük majd magunkat otthon, mennyire tudunk előre haladni az utunkon és mennyire tudunk kikapcsolni és feltöltődni a saját lakásunkban vagy házunkban. Mindennek jelentőséget van. A színeknek, a formáknak és a különböző stílusoknak egyaránt. Én azt gondolom, hogy aki kellő időt és energiát fektet abba, hogy az élettere jól tükrözze az egyéniségét, a belsőjét, az iszonyatosan sok erőt és energiát fog tudni meríteni ebből hosszú távon, vagyis igencsak megéri.

Én igazság szerint nagyon jól haladtam ezzel a feladattal, hiszen két éve vásároltam meg a saját lakásomat, és azt mondhatom, hogy ma már szinte minden teljesen a helyére került, nem csak a felújítási munkálatok mentek végig, hanem bizony a kiegészítők köre is szép számban megkerült és a helyére került a lakásban, egyetlen egy dologban nem tudtam döntésre jutni, hogy saját fotókat tegyek a falra kereteztetve, vagy esetleg egy-egy festmény legyen a nappali és az előszoba falán. Egészen sokáig gondolkodtam ezen, még nem rátaláltam a szalaibalazs.hu oldalra, ahol gyönyörűbbnél gyönyörűbb vászonképek tárultak elém, és szinte azonnal tudtam, hogy ezek jelentik számomra is a tökéletes megoldást.

Ezek ugyanis nem festmények és nem is fotók a falon, amik a saját életünket tükrözik, hanem a kettő között helyezkednek el, és szépségükkel, hangulatukkal tökéletessé tudják varázsolni az életterünket. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha nem tud dönteni a kettő között, hogy fénykép vagy festmény kerüljön a falra, mindenképpen válasszon a vászonképek közül, mert biztos vagyok benne, hogy számára is a tökéletes megoldást hozzák majd el.